Een receptie, walking diner, BBQ, huwelijk, een diner aan huis,... of gewoon zin om te feesten?
 

Home Kok aan huis Verzorgen feesten Ontbijt/Broodjes Workshops Contact/
Referenties
Exclusieve feestlocaties

Traditionele hapjes

Koud
- toastje met geitenkaas en Luikse siroop
- spiesje van kerstomaat en mozzarella
- lepelhapje met mangochutney en Brie
- glaasje met meloen, munt en ham
- glaasje kipcocktail met ananas
- glaasje zalmcocktail
- garnalenhapje met appel en zure room

Warm
- mini loempia met zoetzure saus
- mini worstenbroodje
- mini pizza
- mini quiche van gerookte zalm en spek/prei
- kipspiesje met bieslooksaus
- broccoliroomsoep met Boursin
- mini croque monsier


 

Culinaire hapjes

Koud
- mousse van gerookte heilbot met garnaaltjes
- tartaar van zalm
- carpaccio van coquile met citroendip
- mousse van ham met graanmosterd
- slaatje met eendenborst en mango
- oesters op verschillende wijze
- hapje van ganzenlever met chutney van mango

Warm

- komkommersoepje met brunoise van paprika
- venkelsoepje met kurkuma, amandel
- scampihapje met sinaasappel en gember
- mini vispannetje
- gebakken coquille, wasabi, sesam
- zalmhapje met komkommer en look
- gebakken coquille met garnaaltjes

 
Koude voorgerechten

- rundscarpaccio met zongedroogde tomaatjes, Parmezaan en rucola
- carpaccio van kort aangebakken ossehaas, gekonfijte tomaatjes, Parmezaan en pesto van walnoten en rucola
- torentje van gerookte zalm, avocado en appel met sausje van graanmosterd
- tartaar van tonijn, scampispiesje, vinaigrette van rode biet
- vitello tonato, granny Smith, radijs
- tartaar van zalm en tomaat
 

Warme voorgerechten

- kabeljauwfilet met couscous van bloemkool, venkel & 2 soorten pesto
- zonevis met prei, kokos en curry
- spiesje van Sint-Jacobsnoten met spek, aardappelmousseline, pesto van rucola
- gebakken ganzenlever met peperkoek en salade van mango & appel
- tongrolletjes, saffraan, fijne groenten


Soepen

- broccoliroomsoep met spekjes
- witloofroomsoep met grijze garnalen
- aspergeroomsop met kruidenkaas (seizoen
- bloemkoolsoep met pesto en amandelschilfers
- witte bonen, gerookte forel
- venkel, kurkuma, amandel
- kikkererwten, chorizo
- wortel, sinaasappel

 
Hoofdgerechten vis


- zonnevis, curry, gember & kokos, risotto met saffraan
- tongrolletjes, grijze garnalen, aardappelmousseline met groene kruiden
- waterzooi van zalm & kabeljauw met groentenjulienne, aardappel
- zalmfilet, honing & mosterd, gratintaartje, seizoensgroenten
- visbrochette, Zuiderse groenten, tagliatelle pesto


Hoofdgerechten vlees

- saltimbocca van kalkoen met mozzarella, risotto met Parmezaan, Zuiderse groenten
- varkenshaasje opgevuld met Brie en Luikse siroop, seizoensgroenten, gratintaartje
- eendenborstfilet met honing en tijm, gebakken mango, appel en gember, aardappeltaartje
- lamsfilet met kruidenkorst, seizoensgroenten, opgevulde aardappel met zure room en groene kruiden
- varkenshaasje, porto, rode biet, bospaddestoelen
- rundstournedos, bearnaise, gewokte groenten, gratintaartje
 

Dessert

- gegratineerd soepje van vers fruit
- dessertbord 'de zoete zonde
- crumble van peer met sinaasappel, chocolade-ijs
- limoen, kokos, merengue, rode vruchten



 


3550 HEUSDEN-ZOLDER- 0496/92 88 63 - info@homecookingfransenben.be - BE 0883.313.672
 

Like 'Home Cooking & Event' en blijf op de hoogte van nieuwigheden,
promoties en ontvang wekelijks een gratis recept!