Een receptie, walking diner, BBQ, huwelijk, een diner aan huis,... of gewoon zin om te feesten?
 

Home Kok aan huis Verzorgen feesten Ontbijt/Broodjes Workshops Contact/
Referenties
Exclusieve feestlocaties

Wij hebben geen winkel, maar zijn gemakkelijk te bereiken via mail of telefonisch.


Referenties
 
- Interieuwbouw Festen
- Evenementenbureau Living Story
- Stad Peer
- Lichtreclame Epsilon
- OKRA Wijchmaal
- Gezinsbond Wijchmaal
- Gezinsbond Kinrooi
- Pfizer Animal Health
- Immo VDB
- MS-Liga
- uitzendbureau Tempo Team
- Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth
- Koninklijke Harmonie Peer
- NIKO, Neerpelt
- KBC verzekeringen Hulsbosch
- Don Bosco College, Hechtel
- Performance Coaching
- Brabantia, Overpelt
- Citroën Gielkens, Bree
- DB Videoproductions
- Consult Invest
- Houthandel Wienen, Zonhoven
- Bandencentrale Deconde
- Legereenheid Leopoldsburg
- Industriebouw Edibo
- Metalen DTSM
- Schildersbedrijf Inderdeco
- Watertoestelen Aquacare
- verfwinkels Colora
- Familiehulp
- Speelgoedgroothandel Trends2Com
- Assistent automatisering BV
- Sporting WIjchmaal
- Sint-Augustinus
- Van Laere Consult
- Quercis
- Partezis
- Jeugdraad Bree
- Lingerie Edelweiss
- Oberon Consulting
- KCI Polymedics
- Variphone
- Gielen Trading
- Mariaziekenhuis Overpelt
- Ambo Anthos uitgeverij
- Blaak en partners
- the 900 Shop
- OCMW Peer
- Agnetendal, Peer
- CWPM Consultancy
- Netpresenter
- Aninco
- DM&S
- Vanreusel Snacks
- Laurens & Nivard IT Services
- i-Fitness
- De Clerq Solutions
 

- Karen Sikkema, managing partner van Living Story te Utrecht

"Samen met Ben Fransen verzorgden wij op het prachtige Kasteel Thermes de Cugnon een volledig verzorgd moordweekend voor 40 personen van een Nederlandse uitgeverij. Het was voor ons de eerste keer dat we met Ben samenwerkten, maar dat is absoluut voor herhaling vatbaar! De gasten waren onveranderd zeer lovend over het heerlijke eten, Ben is een professional in de keuken en ook onze spelleiders en acteurs waren enthousiast over het lekkere eten en de goede verzorging door Ben. Ben en zijn collega’s begrepen helemaal het doel en de beleving van het moordweekend en deden er ook in de catering alles aan om aan de totaalbeleving bij te dragen. Inclusief het vermommen van één van de acteurs als cateringmedewerker! Een fantastische ervaring dus, we hopen nog vaak met Ben dit soort weekenden te kunnen aanbieden."

- De heer en mevrouw Vos-Augustus

Wij hebben een fantastische dag gehad op Chateau Thermes de Cugnon op 28-08-2010. Naast dat de locatie op zich al top was werd de dag compleet gemaakt door
het superteam van homecooking Ben Fransen. Wij raden het hapjesmenu in het bijzonder aan, bijvoorbeeld om de middag mee op te vullen. Dit is echt even
anders dan anders. Luxe presentatie, verrukkelijk op smaak gebracht en bijzonder vriendelijk uitgeserveerd. Voor ieder is er wat wils en zelfs voor de kinderen
werd er speciaal wat lekkers gemaakt. De dag werd culinair gezien afgesloten met een gezellige barbecue, volledig verzorgd door de koks van Ben Fransen.
Je komt niets tek
ort en de kwaliteit van het vlees is zeer goed. Alles is uit handen genomen, je hoeft je qua eten en opruimen nergens zorgen over
te maken. Onze gasten waren allemaal onder de indruk van deze kwaliteitstraiteur. Zij hebben zeker bijgedragen aan het enorm mooie verloop van onze huwelijksdag.
 

- De heer Peerbolte, ICT manager Van Veen Advocaten

"Met veel plezier kijk ik terug op het kantoorweekend op het Chateau Thermes de Cugnon. Na het mede-organiseren van het vierde kantoorweekend, weet ik dat het succes van een dergelijk weekend mede wordt bepaald door het eten. En dat was bij Ben Fransen in zeer goede handen. Door de professionele en vriendelijke opstelling vanaf het eerste contact, was alles uitstekend geregeld. Van het ontbijt tot de barbecue, voor alles werd gezorgd. Ook een speciaal dieet voor één van de collega's werd zonder moeite bereid. Het feit, dat ik continu complimenten kreeg over het eten, spreekt voor zich."

Ben, bedankt!


-
De heer en mevrouw Wyckaert

Dankzij jou hebben we volop kunnen genieten van het kasteel en zijn omgeving. Je service was perfect en het eten was heerlijk !!! Ik stel ook ten zeerste de vlotte communicatie en het meedenken naar de organisatie van het weekend op prijs. Tenslotte wil ik je nog zeggen dat de picknicklunch gewoonweg formidabel was. Bedankt om alles die berg op te sleuren voor ons !!!

Hopelijk tot een volgende keer!
 

- Mevrouw Reynierse, Quercis Information Consultants

Wij hebben met ca. 40 collega’s en partners een 5 jarig jubileum doorgebracht op Chateau Thermes de Cugnon, waar Ben Fransen onze catering heeft verzorgd. We hebben vanaf het moment van aankomst tot vertrek genoten van de goede timing, presentatie en kwaliteit van het eten.
Ben Fransen heeft een enorm groot assortiment waaruit we gezamenlijk de voor ons passende keuzes hebben kunnen maken. Heerlijke losse hapjes bij aankomst, een warm en koud buffet in de avond met aansluitend een overheerlijk dessertbuffet. ’s Ochtends wakker worden met de geur van versgebakken broodjes, die onderdeel waren van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, super! ’s Middags een lunch met gevarieerde broodjes en heerlijke soepen. En dan ’s avonds nog een heerlijke BBQ met verse salades en sauzen. We hebben enorm veel enthousiaste reacties gehad op deze heerlijke maaltijden! Daarnaast werd ook de bediening keurig verzorgd. Bij een volgende gelegenheid zullen wij dan ook niet twijfelen om nogmaals met Ben Fransen in zee te gaan.
 

- Mevrouw Visser, Hiltex

Uitstekend!! Tijdens ons moordweekend op Kasteel Ter Leyen in België werd de gehele catering verzorgd door Ben Fransen. We kregen een warm welkom met overheerlijke hapjes en bubbels. Het walking diner en het vier gangen menu waren ook van zeer goede kwaliteit en werden geserveerd door zeer vriendelijke kelners. En om de dag goed te beginnen werd er een gevarieerd ontbijt geserveerd met o.a. heerlijk vers fruit en warme croissants...SUPER geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.

Het was gewoon een  'moords' weekend om nooit meer te vergeten. We hebben zo enorm genoten en er wordt nog volop over nagepraat!
 

- Martine Vanderhoydonck, HR Manager Partezis

Uiterst tevreden kijken wij terug op ons Management weekend op het Kasteel Thermes de Cugnon waar Ben Fransen onze catering via de formule afhaalgerechten verzorgde. De eerste telefonische contacten bij het samenstellen van de maaltijden met Ben verliepen al heel vlot en vriendelijk en zijn uitstekende service werd dan helemaal verwezenlijkt tijdens ons weekend. Hij stond letterlijk dag en nacht klaar om het eten tijdig, vers en superlekker bereid op het kasteel te leveren zodoende wijzelf de maaltijden gewoon dienden op te warmen of klaar te zetten voor de gasten, verliep eigenlijk makkelijk en snel. Het was onze eerste keer met Ben samen te werken in een professioneel kader en het is echt voor herhaling vatbaar. Hij is voor mij eveneens een aanrader om hem voor privéfeesten in te huren of om afhaalgerechten te bestellen voor een feestje thuis. Kernzinnen die Traiteur Ben typeren zijn: zeer vlotte en vriendelijke communicatie, respect voor afspraken, vers en lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding, correcte afhandeling.


- Dennis Klompalberts, directeur Travelbird


In het weekend van 18 - 19 februari 2012 hadden wij kasteel Ter Leyen met mijn bedrijf afgehuurd. De catering tijdens dat weekend werd verzorgd door
Ben Fransen van Home Cooking - Home Event. Het eten en de service was van hoge kwaliteit en Ben was een bijzondere aardige en nette kok. Wij waren dan ook erg tevreden!

 
- Sabine Bisschop, office manager Suazio Consulting

Wij hebben midden april een off site weekend gehouden met onze firma Suazio Consulting. Traiteur Home Cooking heeft tijdens het volledige weekend al onze maaltijden verzorgd. Deze waren altijd verzorgd tot in de puntjes en geen vraag van ons was voor Ben te veel...Vegetarisch, gluten vrij, extra snacks, alles werd steeds in orde gebracht.

Bedankt om het weekend zo vlot te laten verlopen.


- De heer en mevrouw Vincenten
 

Ben heeft voor ons de hapjes en de gerechten voor het diner van onze bruiloft aangeleverd. Alles was mooi verpakt en werd aangeleverd met de nodige instructies om op te warmen en te serveren. Van tevoren was er al een zeer goede communicatie tussen hem en ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Hij heeft ons duidelijk geadviseerd over de gerechten en daar waren niet alleen wij, maar al onze gasten meer dan tevreden over. We hebben een fantastische bruiloft gehad en een onvergetelijk weekend en daar heeft Ben een belangrijk aandeel in gehad.


- De heer en mevrouw Van Rijn

Graag willen wij jou bedanken voor je bijdrage aan ons geslaagd huwelijksweekend in de Ardennen en ook voor het aangename contact voorafgaand op ons huwelijk.
 

 


3550 HEUSDEN-ZOLDER - 0496/92 88 63 - info@homecookingfransenben.be - BE 0883.313.672
 

Like 'Home Cooking & Event' en blijf op de hoogte van nieuwigheden,
promoties en ontvang wekelijks een gratis recept!